Treinkaartje Duitsland met korting tot 1 maand voor vertrek!

Duitsland, een land met een rijke geschiedenis en een bruisende cultuur, biedt een scala aan bestemmingen die perfect zijn voor een onvergetelijke citytrip. Van de historische pracht van Berlijn tot de maritieme charme van Hamburg, Duitsland heeft voor elk wat wils. En het mooiste is: je kunt dit alles gemakkelijk bereiken met de trein, dankzij de comfortabele en snelle verbindingen van IC Berlijn en ICE International.

Berlijn: Een stad die nooit stilstaat

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een stad vol contrasten en energie. Bezoek de iconische Brandenburger Tor, een symbool van vrijheid en eenheid, en wandel langs de East Side Gallery, een openluchtmuseum van street art op de overblijfselen van de Berlijnse Muur. Ontdek de bruisende kunst- en muziekscene in wijken als Kreuzberg en Friedrichshain, waar creativiteit hoogtij viert.

Hamburg: Een havenstad met een uniek karakter

Hamburg, de tweede grootste stad van Duitsland, is een havenstad met een onmiskenbare charme. Maak een boottocht door de haven, bewonder de historische Speicherstadt, een UNESCO-werelderfgoed, of geniet van een musical in een van de vele theaters. De stad biedt ook een rijk cultureel aanbod, met talloze musea en kunstgalerijen.

München: Beierse gezelligheid en prachtige architectuur

München, de hoofdstad van Beieren, is een stad vol traditie en cultuur. Bezoek het indrukwekkende Marienplatz, het hart van de stad, omringd door prachtige gebouwen. Proef de beroemde Beierse bieren in een van de vele biergartens, waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staan. Of maak een uitstapje naar het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein, een waar architectonisch meesterwerk.

Andere steden om te ontdekken:

  • Keulen: Een historische parel aan de Rijn met de imposante Dom.
  • Frankfurt: Een moderne metropool met een historisch hart.
  • Düsseldorf: Een stad van mode, kunst en een bruisende Altstadt.
  • Hannover: Een groene stad met koninklijke flair.
  • Oberhausen: Entertainment en shoppingparadijs.
  • Aken: Een stad met een rijke historie en thermale baden.

Reizen met IC Berlijn en ICE International:

Vanuit Nederland reis je gemakkelijk en snel met de IC Berlijn of ICE International trein naar Duitsland. Met rechtstreekse verbindingen naar Berlijn, Hamburg, München en andere grote steden ben je binnen no-time op je bestemming. Ticketprijzen variëren afhankelijk van het tijdstip en de bestemming, maar beginnen al vanaf €39 voor een enkele reis.

Plan je reis en ontdek de veelzijdigheid van Duitsland per trein met korting en boek minimaal 1 maand voor vertrek!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *