Cyber network security specialisten

Het is misschien wel de belangrijkste functie van een organisatie. Met de huidige dreigingen van cyberaanvallen is de bescherming van data en processen belangrijker dan ooit. Helaas ontbreekt het intern vaak aan kennis en kunde om een cybercriminelen een stap voor te zijn.

Cyber network security specialisten bieden dan uitkomst en doen waar ze goed in zijn. Neem contact op met Ultimum. Zij hebben ruim 24 jaar ervaring en bieden hoogwaardige cybersecurity voor maximale bescherming.

Meer informatie of direct aan de slag? Kijk op: Ultimum.nl/topics/cyber-network-security.html

Uitvoeren van OWASP Pentest

Met het stijgende aantal cyberaanvallen is cybersecurity belangrijker dan ooit. Maatregelen als een incident respons plan, het opsporen van kwetsbaarheden, awareness en security toepassingen zijn essentieel. Ultimum is een full-service IT-dienstverlener en biedt het complete scala aan cybersecurity diensten. Zo ook de OWASP pentest om kwetsbaarheden te traceren. Vervolgens kan je deze doelgericht beveiligen en werk je efficiënt aan de beveiliging.

Pas in een later stadium ga je aan de slag met awareness, een plan en team om het IT security level te optimaliseren. Aan de slag? Neem contact op met Ultimum!

Breng IT Security op orde en kijk op: OWASP Pentest van Ultimum

Minimaliseer impact met Incident Respons Team

Hoe gaat jouw bedrijf of organisatie om met een cyberaanval of datalek? Criminelen worden steeds slimmer en rampscenario’s komen steeds vaker voor. Het is dan ook raadzaam om preventiemaatregelen te treffen en een plan te maken. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en stelt een incident respons team en plan op voor MKB, groot bedrijf en (overheids)instanties om in geval van nood juist te handelen. Zo minimaliseer je de impact en voorkom je escalatie.

Hulp nodig of meer informatie? Bezoek: Incident Respons Team

OWASP Pentest methode

Om kwetsbaarheden op te sporen en de huidige IT-omgeving te manipuleren om toegang of date te verkrijgen behoort een Penetratietest tot de mogelijkheden. Er zijn diverse methode beschikbaar, zoals een DigID-normenkader of de OWASP pentest. Afhankelijk van de situatie en behoefte weet een specialist exact welke variant passend is.

Meer informatie? Kijk op de website van Ultimum. Consultants staan voor je klaar en helpen graag. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en is een betrokken, flexibel en professionele organisatie. Als vaste partner voor MKB, Groot bedrijf en overheidsinstanties is dit de aangewezen partij.

Kijk op: OWASP Pentest van Ultimum

Koppeling met CoronaCheck? Doe een PENtest

Om data- en persoonsgegevens te beschermen zijn cybersecurity maatregelen vereist, wanneer je aansluiting zoekt op de CoronaCheck. Zo stelt de overheid een aantal voorwaarden aan de koppeling van CoronaCheck door testbedrijven en andere organisaties.

Voor de aanvraag is bijvoorbeeld een PENtest rapport verplicht. Kies voor een ervaren specialist als Ultimum, zodat het proces soepel verloopt en je snel aan de slag kan. Met klanten als Spoedtest.nl is Ultimum de aangewezen partij en kent de procedure als geen ander.

Meer informatie of aan de slag? Bezoek: Ultimum.nl/topics/pentest-coronacheck.html

Pentest en DPIA voor testbedrijven

Een Coronatestbedrijf opstarten of aanhaken op de CoronaCheck? Dan dien je als bedrijf te voldoen aan een aantal voorwaarden. Onderdeel hiervan is een PENtest en DPIA om data en persoonsgegevens te beschermen. Ultimum is centraal gevestigd in Almere en heeft diverse testbedrijven als Spoedtest.nl begeleidt in het keuringstraject. Na de PENtest van Ultimum ontvang je een rapportage die je direct kan doorzetten ter beoordeling. Ook over andere zaken informeert en adviseert Ultimum graag.

Meer informatie? Bezoek: Ultimum.nl/topics/pentest-coronatestbedrijf.html

SOC Monitoring van groot belang

Met het huidige aantal cyberaanvallen is de situatie dreigender dan ooit, maar specialisten geloven dat dit pas het begin is. In de (nabije) toekomst is het van cruciaal belang om cybersecurity maatregelen te treffen om continuïteit te waarborgen.

Lees verder

IT-Dienstverlener in Nederland

Opzoek naar een full-service IT-dienstverlener in Nederland? Dan is Ultimum de juiste keus. Diensten als Cybersecurity, Business Solutions, IT Outsourcing en Detachering pakken zij vakkundig en moeiteloos op. In een kort informatiegesprek bespreken zij de mogelijkheden en adviseren oprecht voor passende oplossingen.

Bekijk onze blog voor de beschikbare diensten: https://www.ultimum.nl/topics

Migreren naar Dynamics 365 CRM?

Nagenoeg alle MKB, Groot bedrijven en (overheids)instanties verzamelen verschillende IT-oplossingen en verliezen het overzicht en grip. Beweegreden voor veel organisaties om over te stappen naar de totaaloplossing van Microsoft. Met het Dynamics 365 CRM-systeem breng je alle applicaties samen en tref je standaard oplossingen voor jouw werkzaamheden. Ook migreren? Vraag het een specialist!

Lees verder