IT-Dienstverlener in Nederland

Opzoek naar een full-service IT-dienstverlener in Nederland? Dan is Ultimum de juiste keus. Diensten als Cybersecurity, Business Solutions, IT Outsourcing en Detachering pakken zij vakkundig en moeiteloos op. In een kort informatiegesprek bespreken zij de mogelijkheden en adviseren oprecht voor passende oplossingen.

Bekijk onze blog voor de beschikbare diensten: https://www.ultimum.nl/topics

Migreren naar Dynamics 365 CRM?

Nagenoeg alle MKB, Groot bedrijven en (overheids)instanties verzamelen verschillende IT-oplossingen en verliezen het overzicht en grip. Beweegreden voor veel organisaties om over te stappen naar de totaaloplossing van Microsoft. Met het Dynamics 365 CRM-systeem breng je alle applicaties samen en tref je standaard oplossingen voor jouw werkzaamheden. Ook migreren? Vraag het een specialist!

Lees verder

Dynamics 365 expert beschikbaar

In de loop der jaren verzamelt jouw organisatie steeds meer applicaties en IT-oplossingen. Het gloednieuwe Microsoft Dynamics 365 is een totaalplatform, waarin je alles samenbrengt. Zo zijn er pasklare oplossingen, maar kan je ook de bestaande diensten koppelen. Hierdoor krijg je weer inzicht en grip op processen. Ook aan de slag? Breng jouw ICT-omgeving weer op orde en kies voor een Microsoft Dynamics 365 expert van Ultimum.

Lees verder

Data beveiligen? Cybersecurity awareness

Informatie en data zijn het goud van bedrijven en (overheids)instanties in de 21e eeuw. Nu en in de toekomst zullen zeker (digitale) maatregelen worden genomen om dit te waarborgen. Bewustwording van medewerkers over cybersecurity is ook erg belangrijk. In de praktijk blijken menselijke factoren de zwakste schakel te zijn en cybercriminelen maken daar slim gebruik van. Ontdek wat u kunt doen om de beveiliging van gegevens en processen te waarborgen.

Lees meer: Cybersecurity awareness

Phishing simulatie door specialisten

Om personeel alert te houden is een phishing simulatie zeer geschikt. Cyberspecialist Ultimum werkt dagelijks aan de beveiliging van ICT-omgevingen en netwerken van MKB en groot bedrijf. Door medewerkers te testen en trainen bescherm je de organisatie tegen externe dreigingen. Je voorkomt datalekken, overname van accounts en gijzeling door Ransomware.

Onze cybersecurity specialisten simuleren een realistische situatie middels testmails. Door de klikken op links en bijlage te meten monitoren we de resultaten op individueel niveau. Zo kan je extra training aanbieden voor medewerkers die extra aandacht nodig hebben. De verdediging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Meer weten? Kijk op: Phishing simulatie bij Ultimum

Incident respons management

Als bedrijf of organisatie wil je graag professionele ondersteuning en goed geholpen worden. Met incident respons management van Ultimum is alles in één keer goed geregeld. Door adequaat te reageren op een onverwachte situatie voorkom je schade en blijven data en systemen toegankelijk. Kennis en kunde is hierbij cruciaal, waarmee je als organisatie het verschil kan maken.

Ontdek de mogelijkheden van Ultimum. Centraal gelegen in Almere biedt de cybersecurity specialist een 24/7 landelijke dekking en biedt service op maat. Met de focus op MKB en groot bedrijf en klanten als Ebay en ING is Ultimum de aangewezen partij voor elke organisatie. Meer informatie of een vraag stellen? Kijk op:

https://www.ultimum.nl/topics/incident-response.html

Phishing test specialist

In de huidige maatschappij, maar zeker in de toekomst is het van groot belang om jezelf te bescherm tegen cyberdreigingen. Phishing is daarbij één van de grootste risico’s en het is goed om personeel te trainen en awareness te creëren. Zo biedt Ultimum Phishing testing als een dienst aan overheid, MKB en groot bedrijf. Hiermee zorg je dat personeel alert blijft en kan je op individueel niveau trainingen aanbieden. Er wordt namelijk doorgemeten op individueel niveau om doelgericht verbeteringen door te voeren. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Lees meer: www.ultimum.nl/topics/phishing-test.html

Extern Incident respons management team

Is het binnen jouw organisatie duidelijk waar je moet wezen bij een security incident? Om schade te beperken en data te beschermen is adequaat handelen een vereiste. Processen moeten helder zijn en een incident respons meldpunt toegankelijk. Ultimum ondersteunt (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf bij de invoering van incident management, waarmee verantwoordelijkheden, dreigingen en processen in kaart worden gebracht.

Met een 24/7 incident respons team wat voor je klaar staat is jouw organisatie optimaal beschermd. Zo blijven processen operationeel en data beveiligd. Belangrijk voor certificeringen en de veiligheid van jouw organisatie. Meer weten? Lees alles op: Ultimum.nl/topics/incident-respons.html

Pentest audit laten uitvoeren

Gesprek van de dag en misschien wel de belangrijkste trend van dit jaar. Cyber- en datasecurity moet je als (overheids)instantie of bedrijf op orde brengen, voordat het te laat is. Het is namelijk niet meer de vraag ‘of’ je slachtoffer wordt, maar ‘wanneer’. Het aantal cyberaanvallen is immers explosief gestegen en ook de kwaliteit hiervan is steeds beter. Een hacker heeft genoeg aan een kleine opening, waardoor het veiligheidsniveau zo goed is als de zwakste schakel.

Met een pentest audit verkrijg je inzicht in de kwetsbaarheden en kan je deze doelgericht beveiligen. Een specialist helpt je met het waarborgen van de continuïteit en het operationeel houden van processen. Voorkom hoge (herstel)kosten, schade, een datalek of erger en kies voor cybersecurity van Ultimum. De specialisten vertellen je hier graag alles over.

Lees meer: https://www.ultimum.nl/topics/pentest-audit.html