Beheer van Microsoft 365

Is uw bedrijf onlangs gemigreerd naar de nieuwe Microsoft-omgeving? Bedrijfsprocessen, informatie en communicatie lopen allemaal via het platform. Optimale werking en onderhoud van het systeem is essentieel voor operations management. Besteed daarom het beheer van Microsoft 365 uit aan experts. Een bedrijf dat continu investeert in de nieuwste producten en technologische kennis en ervaring. Zorg voor minimale uitvaltijd, snelle probleemoplossing, effectieve procedures en optimale benutting van de investering.

Benieuwd wat een specialist voor jou kan betekenen? Kijk op: Ultimum.nl/topics/microsoft-365-beheer.html

Hyper-Converged, klaar voor de toekomst?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? In een tijd waar IT niet stil staat is een flexibele ICT-omgeving van groot belang. Hyper-Converged is hét onderwerp van gesprek in IT-land, maar wat is het? Waarom zou je ervoor kiezen? De toename van data en de behoefte aan performance stellen uw IT-omgeving steeds meer op de proef. Ontdek de mogelijkheden van een Hyper-Converged infrastructure. Wij vertellen je hier graag alles over in een gesprek. Neem direct contact met ons op!

Meer informatie? Ga naar: Ultimum.nl/topics/hyper-converged-infrastructure.html

Interim Microsoft Architect inhuren?

Jouw IT versterken of herinrichten? Onze Microsoft architecten staan voor je klaar en denken graag mee over lopende vraagstukken, uitdagingen en oplossingen. ICT veranderd snel, terwijl veel organisaties een vaste infrastructuur en beperkte mogelijkheden hebben. Met Microsoft Dynamics en Azure creëren we meer flexibiliteit, waarmee het anticipatievermogen van de organisatie toeneemt.

Lees meer: https://www.ultimum.nl/topics/microsoft-solution-architect.html

Interim Microsoft Dynamics 365 consultant

In een tijd waar IT zich blijft ontwikkelen volgen vraagstukken zich één voor één op. Een Microsoft Dynamics 365 consultant van Ultimum ondersteunt klanten door praktijk ervaring te combineren met de digitale mogelijkheden. Daarbij verzorgt hij de (eventuele) implementatie, de configuratie en het onderhoud. Een vaste of tijdelijke Microsoft Dynamics Consultant inhuren?

Lees meer: https://www.ultimum.nl/topics/microsoft-dynamics-consultant.html

Microsoft Dynamics 365 specialist

In een tijd waar alles snel veranderd, moet je snel kunnen schakelen. Bedrijfsprocessen moet je kunnen sturen en laten meebewegen met de markt. Onze Microsoft Dynamics 365 specialisten brengen met toonaangevende technologie, kennis en ervaring de flexibiliteit terug. Zo krijg je als organisatie weer anticipatievermogen, schaalbaarheid en grip op processen. Denk hierbij aan bedrijfsprocessen rondom de verkoop, service of koppelingen met externe partijen.

Lees meer: https://www.ultimum.nl/topics/microsoft-dynamics-specialist.html

Interim Linux beheerder inhuren?

Heb je tijdelijk een Linux beheerder nodig. Ultimum detacheert zowel op tijdelijke als vaste basis IT specialisten en ICT consultants aan bedrijven in heel Nederland. Als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties is niet alleen een technische match cruciaal. De perfecte match klikt ook op persoonlijk vlak. Daarom verdiepen wij ons in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Zo voorkom je onnodige gesprekken en zit de perfecte kandidaat snel op de juiste plek.

Lees meer: https://www.ultimum.nl/topics/linux-beheerder.html

Tijdelijk een netwerk beheerder nodig?

Voldoet jouw netwerk aan de behoefte van de organisatie? Hoe zit het met de veiligheid? Ultimum neemt het netwerkbeheer uit handen of detacheert Netwerk Engineers voor een optimale configuratie. Ontwikkelingen staan niet stil en zowel voor de veiligheid als snelheid van het netwerk is kennis van de nieuwste technologieën en producten van cruciaal belang.

Lees meer: https://www.ultimum.nl/topics/netwerk-engineer.html

IT Beheer door Citrix specialisten

In een tijd waar IT niet stilstaat is het belangrijk dat je als organisatie meebeweegt. Kwalitatief personeel is daarbij essentieel. Ultimum investeert in Citrix specialisten voor diverse organisaties. Als vaste (staffing)partner leveren wij IT professionals in heel Nederland. Hiervoor houden wij de certificering up-to-date en beschikken onze ervaren krachten over een bewezen track-record.

Lees alles op: Citrix specialist voor IT beheer

IT Beheer Amsterdam en landelijke dekking

In een tijd waar ICT niet stilstaat blijft zowel technologie als kennis doorontwikkelen. IT is allang geen eenmalige investering meer en daarom zien wij dat steeds meer bedrijven het IT beheer uitbesteden. Ook ICT beheer in Amsterdam leveren wij aan diverse bedrijven en organisaties. Denk aan serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Ultimum voldoet aan elke behoefte en neemt zorgen, vraagstukken en problemen uit handen.

Lees alles op: IT Beheer in Amsterdam