Investeren: vastgoed Lustica Bay

Het lijkt niet altijd haalbaar, maar vastgoed in een schitterende omgeving is nu binnen handbereik. Daarbij is de regio hard op weg de nieuwe luxe bestemming te worden in Europa, waarmee de vastgoedprijzen aanzienlijk (kunnen) stijgen. Wacht daarom niet langer en ontdek de mogelijkheden in Montenegro.

Momenteel is er vastgoed in Lustica Bay beschikbaar. Prachtige woningen gelegen op een schiereiland aan de Adriatische kust en baai van Boka. Geniet hier van een prachtig uitzicht, mooi weer en de regio die (gedeeltelijk) op de UNESCO werelderfgoedlijst is opgenomen.

Investeer in een vakantiehuis met hotelconcept of reguliere verhuur mogelijkheden en maximaliseer rendement uit vermogen. Geniet daarbij van de fiscale voordelen die Montenegro biedt. Bij aankoop van vastgoed in Montenegro ontvang je namelijk het Montenegrijns paspoort.

Meer informatie? Kijk op: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/vastgoed-in-lustica-bay/

Makelaar in Montenegro nodig?

Wanneer je een huis koopt is een makelaar vaak nuttig. Dit vanwege het netwerk en kennis van de markt. Dit geldt zeker bij aan- en verkoop van huizen in Montenegro. Zo is er vastgoed beschikbaar voor tijdelijk en permanent verblijf met een stabiel rendement en mogelijkheid tot verhuur.

Daarbij adviseert FIRST. op financieel gebied, want bij aankoop van vastgoed in Montenegro ontvang je namelijk een Montenegrijns paspoort met bijbehorende voordelen. In een kort informatiegesprek ontdek je de mogelijkheden.

Meer informatie? Ga naar: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/makelaar-montenegro/

Tweede of Vakantiehuis in het buitenland?

Altijd al gedroomd van een tweede huis in het buitenland? Er zijn zoveel mooie locaties in Europa te vinden, maar een aantal springen er wel echt uit. FIRST. specialiseert zich in het vinden van de mooiste (vakantie) huizen in Zwitserland, Montenegro en Oman. Naast de prachtige omgeving en luxe woningen is de aankoop een zeer aantrekkelijke investering. Zo is Zwitserland de veilige en stabiele keus en ontvang je bij een huis in Montenegro zelfs een Montegrijns paspoort inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Interesse gewekt? Ontdek de mogelijkheden of vraag een kort informatiegesprek aan via: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs

Huizen te koop in Montenegro

In de afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in de pittoreske kustlijn van Montenegro. De baai van Kotor staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en hier zijn diverse huizen te koop. Zo kan je als Nederlander investeren in een huis te midden van schitterende natuur en de Adriatische Zee.

Lees verder

Beschikbaar vastgoed in Montenegro

Het is misschien niet het eerste land waar je aan denkt, maar Montenegro is één van de snelst groeiende luxe bestemmingen in Europa! Het kleine land aan de Adriatische Zee is hard op weg om het nieuwe ‘Monaco’ te worden met 2 luxe jachthavens, een golfbaan, winkelcentra en luxe vastgoed.

Lees verder

Makelaardij in Davos nodig?

Bij aan- of verkoop van een huis in Nederland kies je al snel voor een makelaar. Dit is voor het kopen van een (tweede) huis in Zwitserland minstens zo belangrijk. Niet alleen krijg je te maken met complexe regelgeving, maar kent een makelaar in Zwitserland de parels op de markt.

FIRST. heeft ruim 15 jaar ervaring en begeleidt investeerders bij het kopen van een huis in Zwitserland. Zo zijn er op dit moment kansen beschikbaar in het schitterende Davos. Een bestemming die zowel zakelijk als recreatief erg aantrekkelijk is. Dit maakt vastgoed in de regio erg gewild door zowel Nederlandse als internationale investeerders. Reden waarom Zwitsers onroerend goed al jaren een stabiel rendement genereert. Daarbij is het rendement te verhogen middels verhuur. Hier vertellen de specialisten van FIRST. graag alles over.

Lees meer: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/makelaar-davos/

Kopen van appartement in Zwitserland

Vermogen op de bank levert steeds minder op, terwijl je er zo leuke en verstandige dingen mee kunt doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheid van het kopen van een appartement in Zwitserland. Er is voldoende aanbod voor niet-Zwitsers en je het er een fantastische vakantiebestemming bij. Daarnaast levert vastgoed in Zwitserland al jaren een stabiel rendement op en is dit (eventueel) te verhogen middels verhuur.

Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag alles over: Appartement in Zwitserland kopen

(tweede) huis in de Jura kopen?

Opzoek naar een veilig en zekere investering? FIRST. Swiss Made Home is makelaar in Zwitserland en ondersteunt bedrijven en particulieren bij vastgoed investeringen in onder andere de Jura. Het aanbod varieert van 182 duizend t/m 12 miljoen Zwitserse frank. Het onroerend goed in de Jura is te gebruiken als vakantiehuis, tijdelijke of voor permanente bewoning.

Zwitserland is erg gewild bij investeerders. Het hoogwaardige leven en de prachtige omgeving maken het land niet alleen populair. Door de jaren heen hebben politieke stabiliteit en valutastabiliteit ook geleid tot een stabiel rendement. Een huis kopen in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld? Dan vertellen we je graag alles over de mogelijkheden in een adviesgesprek, maar nemen je bij interesse ook graag mee op inspectiereis.

Lees meer: woning kopen in de Jura

Tweede of vakantiehuis in Zwitserland kopen?

Waarom zou jij een (tweede) huis in Zwitserland willen kopen? Er zijn diverse beweegredenen om te investeren in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld. Natuurlijk omdat je hier eindeloos kan genieten van pure natuur en ontspanning, maar ook activiteiten als mountainbiken, hiken en wintersport maakt Zwitserland zeer interessant.

Bovenal is vastgoed in Zwitserland een aantrekkelijke investering vanwege het rendement. Zo is er een beperkt aantal huizen te koop voor niet-Zwitsers, waarmee de vraag altijd zal blijven. Daarbij kan je het rendement een boost geven door de (vakantie)woning te verhuren.

Jouw vermogen aan het werk zetten en een (vakantie)woning kopen in een gewilde regio? First. vertelt je hier graag alles over en begeleidt Nederlanders van A tot Z. Zo tonen zij als specialist de huizen op locatie, geven fiscaal advies en ondersteunen in het hele traject.

Meer weten? Kijk op: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/

  • 1
  • 2