Makelaardij in Davos nodig?

Bij aan- of verkoop van een huis in Nederland kies je al snel voor een makelaar. Dit is voor het kopen van een (tweede) huis in Zwitserland minstens zo belangrijk. Niet alleen krijg je te maken met complexe regelgeving, maar kent een makelaar in Zwitserland de parels op de markt.

FIRST. heeft ruim 15 jaar ervaring en begeleidt investeerders bij het kopen van een huis in Zwitserland. Zo zijn er op dit moment kansen beschikbaar in het schitterende Davos. Een bestemming die zowel zakelijk als recreatief erg aantrekkelijk is. Dit maakt vastgoed in de regio erg gewild door zowel Nederlandse als internationale investeerders. Reden waarom Zwitsers onroerend goed al jaren een stabiel rendement genereert. Daarbij is het rendement te verhogen middels verhuur. Hier vertellen de specialisten van FIRST. graag alles over.

Lees meer: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/makelaar-davos/

Kopen van appartement in Zwitserland

Vermogen op de bank levert steeds minder op, terwijl je er zo leuke en verstandige dingen mee kunt doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheid van het kopen van een appartement in Zwitserland. Er is voldoende aanbod voor niet-Zwitsers en je het er een fantastische vakantiebestemming bij. Daarnaast levert vastgoed in Zwitserland al jaren een stabiel rendement op en is dit (eventueel) te verhogen middels verhuur.

Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag alles over: Appartement in Zwitserland kopen

(tweede) huis in de Jura kopen?

Opzoek naar een veilig en zekere investering? FIRST. Swiss Made Home is makelaar in Zwitserland en ondersteunt bedrijven en particulieren bij vastgoed investeringen in onder andere de Jura. Het aanbod varieert van 182 duizend t/m 12 miljoen Zwitserse frank. Het onroerend goed in de Jura is te gebruiken als vakantiehuis, tijdelijke of voor permanente bewoning.

Zwitserland is erg gewild bij investeerders. Het hoogwaardige leven en de prachtige omgeving maken het land niet alleen populair. Door de jaren heen hebben politieke stabiliteit en valutastabiliteit ook geleid tot een stabiel rendement. Een huis kopen in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld? Dan vertellen we je graag alles over de mogelijkheden in een adviesgesprek, maar nemen je bij interesse ook graag mee op inspectiereis.

Lees meer: woning kopen in de Jura

Tweede of vakantiehuis in Zwitserland kopen?

Waarom zou jij een (tweede) huis in Zwitserland willen kopen? Er zijn diverse beweegredenen om te investeren in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld. Natuurlijk omdat je hier eindeloos kan genieten van pure natuur en ontspanning, maar ook activiteiten als mountainbiken, hiken en wintersport maakt Zwitserland zeer interessant.

Bovenal is vastgoed in Zwitserland een aantrekkelijke investering vanwege het rendement. Zo is er een beperkt aantal huizen te koop voor niet-Zwitsers, waarmee de vraag altijd zal blijven. Daarbij kan je het rendement een boost geven door de (vakantie)woning te verhuren.

Jouw vermogen aan het werk zetten en een (vakantie)woning kopen in een gewilde regio? First. vertelt je hier graag alles over en begeleidt Nederlanders van A tot Z. Zo tonen zij als specialist de huizen op locatie, geven fiscaal advies en ondersteunen in het hele traject.

Meer weten? Kijk op: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/

Appartement kopen in Zwitserland? Ontdek kansen

Houdt u ook zo van Zwitserland? Een prachtig vakantieland met pure natuur en serene rust. Uniek is dat u als Nederland nu de kans krijgt om te investeren in luxe vastgoed. Zo kent First. de mooiste en nieuwste vastgoed mogelijkheden in diverse regio’s, omgeven door skigebieden, kuuroorden, golfbanen en eindeloze wandel- en langlaufpaden.

Ontdek investeringskansen, waarmee u niet alleen investeert in de meest solide huizenmarkt ter wereld. U beschikt namelijk over een vakantiehuis en kunt rendement (eventueel) verhogen middels verhuur.

Lees meer: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/appartement-kopen-in-zwitserland/

Investeren in huis Zwitserland

Bent u opzoek naar een veilige vastgoed investering? Wij hebben mogelijkheden in Zwitserland, waardoor u niet alleen over een veilige en stabiele investering beschikt, maar tevens over een prachtige vakantiebestemming.

Veel van onze clienten gebruiken de aankoop als tweede huis en verhogen het rendement met verhuur in vakantieperiodes. Daarbij stijgt vastgoed in Zwitserland jaarlijks en is er eigenlijk geen betere investering denkbaar. Daarbij doet zich in 2021 een unieke kans voor, waarbij u al een huis in Zwitserland kunt kopen vanaf ongeveer 200 000 euro. Benieuwd? Lees meer op: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/vastgoed-in-morgins/

FP.ag wijzigt naar FirstAndSecondHomes.com

Als grootste aan- en verkoop specialist van onroerend goed in Zwitserland is FIRST. Swiss made home de aangewezen partij voor vastgoed investeringen in Zwitserland. Het webdomein wat jarenlang is aangehouden, lijkt sinds oktober te zijn gewijzigd. Zo wijzigt het domein van FP.ag naar Firstandsecondhomes.com.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de huizen, appartementen en woningen in Zwitserland. Bekijk het aanbod van FIRST op de website.

Huizen kopen in Zwitserland

Is het tijd om slim te investeren of heb je altijd al gedroomd van een tweede huis? Overweeg om een ​​huis in Zwitserland te kopen. Naast heerlijke chocolade en wereldberoemde horloges heeft Zwitserland een puur natuur, politieke stabiliteit en een zeer hoge kwaliteit van leven. Dit maakt de Zwitserse huizenmarkt tot een van de meest stabiele markten ter wereld. Een belangrijke eigenschap voor zowel investeringen in onroerend goed als voor een tweede huis of vakantiehuis.

Meer informatie? Kijk op: FirstandSecondhomes.com/actueel/blogs/huis-kopen-in-zwitserland/

  • 1
  • 2