CAR-verzekering in de bouw

Als aannemer komt het regelmatig voor dat er schade ontstaat tijdens bouwwerkzaamheden. Het kan daarom raadzaam zijn om een tijdelijke of doorlopende CAR-verzekering af te sluiten. Dit geldt overigens niet alleen voor de aannemer, maar ook voor de opdrachtgever of andere betrokken partijen.

Lees verder

Tweede of Vakantiehuis in het buitenland?

Altijd al gedroomd van een tweede huis in het buitenland? Er zijn zoveel mooie locaties in Europa te vinden, maar een aantal springen er wel echt uit. FIRST. specialiseert zich in het vinden van de mooiste (vakantie) huizen in Zwitserland, Montenegro en Oman. Naast de prachtige omgeving en luxe woningen is de aankoop een zeer aantrekkelijke investering. Zo is Zwitserland de veilige en stabiele keus en ontvang je bij een huis in Montenegro zelfs een Montegrijns paspoort inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Interesse gewekt? Ontdek de mogelijkheden of vraag een kort informatiegesprek aan via: Firstandsecondhomes.com/actueel/blogs

Huis kopen in Zwitserland met makelaar

Wanneer je opzoek gaat naar een woning benader je vaak een makelaar, want zij hebben kennis van de markt, het onderhandelen en beschikken over een netwerk. Voor het kopen van een huis in Zwitserland is dit niet anders en daarom biedt FIRST. swiss made home de dienst voor niet-Zwitsers om te investeren in vastgoed. Zowel het vinden van een huis als de wet- en regelgeving kunnen complex zijn. Ook de financiering brengt vragen met zich mee, zoals belasting, een hypotheek en andere fiscale voordelen.

Als specialist helpen zij hier graag bij en nemen zij de mogelijkheden graag met je door. Een makelaar in Zwitserland nodig of wil je meer informatie? Neem dan gerust even een kijkje op de website van FirstAndSecondHomes.com

Generated by Feedzy