Kantoorrenovatie in almere

Investeer je in vastgoed, projectontwikkelaar of ondernemer? Dan is een vaste partner in kantoorrenovatie helemaal geen gek idee. DCM beheer biedt kantoorrenovatie in Almere en diverse andere steden, waarbij zowel de ruwbouw als afbouw wordt verzorgd.

Duidelijke planning geeft inzicht

Vanaf dag één neemt de partij zorgen uit handen en geeft een duidelijke planning inzicht in het verloop. Belangrijk voor zowel opdrachtgever als aannemer.

Met ervaring voor een groot aantal gerenommeerde partijen is DCM de aangewezen partij voor kantoorrenovatie in Almere en omgeving. Zo zijn wij werkzaam voor partijen als Basic Fit, de Nederlandse Spoorwegen, ProRail en Stater.

Met vaste partners en in-house specialisten kan DCM elke klus aan.

Voordelen partner kantoorrenovatie

Betrokkenheid en goed advies staan hoog in het vaandel. Door de vele (grote) projecten ontvangen wij inkoop korting bij onze leveranciers. Klanten profiteren hierdoor uiteindelijk van scherpe offertes.

Onze projecten zijn elke keer anders. Zo doet DCM de complete herinrichting, maar ook kleine verhuizingen. Denk ook aan zaken als systeem wanden en volledige plafonds. Ook vloeren, kasten, verlichting en sanitaire voorzieningen zijn voor DCM bekend terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *