Cyber security Lelystad

In IT landschap is cyber security misschien wel het meest besproken onderwerp ooit. Het aantal cyberaanvallen, phishing en andere pogingen stijgt exponentieel. Voornaamste reden is dat Nederlandse bedrijven en organisaties voorop lopen in de digitalisering, waarmee gegevens, processen en apparaten met het internet verbonden zijn. Een interessant doelwit voor veel cybercriminelen. Cyber security in Lelystad nodig? Neem dan contact op met Ultimum!

Cyber security preventie

Om een succesvolle poging te voorkomen houden veel bedrijven software up-to-date en wordt er wekelijks of dagelijks een backup gemaakt. Schrikbarend is dat dit bij een groot deel niet eens gebeurd. Om het beveiligingsniveau werkelijk omhoog te brengen zijn gespecialiseerde technieken vereist. Technieken die bij een normaal bedrijf niet tot de standaard uitrusting behoren.

Je zult daarom opzoek moeten naar een cyber security specialist. Ook voor cyber security in Lelystad kan je terecht bij Ultimum. Het bedrijf is gevestigd in Almere en heeft een landelijke dekking voor IT Outsourcing, detachering en cyber security.

Wat moet er gebeuren?

Allereerst zal de huidige situatie in kaart worden gebracht. Door middel van pentesten en ethische hacks leggen specialisten de zwakke plekken bloot. Vervolgens kan Ultimum deze desgewenst doelgericht beveiligen. Later zullen er extra beveiligingen worden aangebracht en brengt 24/7 netwerk beveiliging de veiligheid naar het hoogste niveau.

Ook werken aan de online veiligheid van jouw organisatie of benieuwd hoe het hier eigenlijk mee zit? Vraag dan een gesprek aan met een specialist van Ultimum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *