Vastgoed investering in het buitenland

Een beleggingspand, slimme investering of vakantiehuis kopen? Europa biedt vele kansen en beperkingen zijn in de afgelopen jaren drastisch afgenomen. Zo is het voor buitenlandse beleggers tegenwoordig vrij toegestaan om in vastgoed te beleggen in de meeste lidstaten met uitzonderingen als bijvoorbeeld Zwitserland. Een huis kopen in Zwitserland? Dan raden we aan om een specialist te raadplegen die op de hoogte is van de regelgeving en je in het gehele traject begeleid.

Voordelen van internationale vastgoed investeringen

Voor beleggingen in de overige landen kan een bemiddelaar ook zeker een uitkomst bieden. Vaak levert dit uiteindelijk juist geld op, doordat hij kennis van zowel de markt als (fiscale) regelingen heeft. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een vastgoed investering in het buitenland? Redenen zijn bijvoorbeeld:

  • Profiteer van een andere stabiele, zekere of aantrekkelijke economie\
  • Een hoger en stabieler rendement
  • Spreiding van vermogen
  • Hogere levenskwaliteit
  • Een vaste vakantiewoning!

Nadeel van huis in buitenland kopen

Hoewel vastgoed aankopen vaak gepaard gaan met voordelen, kent een investering in het buitenland ook nadelen. Denk aan het aantonen van je identiteit, de aankoopprocedure, bureaucratie en lokale restricties.

De aankoop kent vaak vele drempels die je eenvoudig kan tackelen met een bemiddelingspartij. Iemand met kennis van de markt ziet de drempels aankomen en weet precies hoe hiermee om te gaan voor een soepel verloop van de vastgoed investering.

Hulp bij aankoop

Zelf aan het kijken, maar benieuwd wat een derde partij voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Het is vrijblijvend, maar geeft inzicht in de mogelijkheden en opties. Hetzelfde geldt natuurlijk voor grotere vastgoedprojecten, zoals hotels, resorts en nieuwbouw in het buitenland.

Een stabiele en zekere investering? Kijk dan eens naar First. Zij bemiddelen in huizen en vastgoedprojecten in Zwitserland, Oman en Montenegro. Drie exclusieve oorden met een zeer stabiel rendement. Daarbij zijn dit waanzinnige vakantieoorden met een hoge levenskwaliteit. Bekijk hier het woningaanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *